Om Pasningsordningen / Om rammerne

Om rammerne

 
Jeg bor på et dejligt nedlagt landsted i Avnbøl med masser af plads både inde og ude.
 
Mit hjem ligger ca. 3 minutters kørsel fra motorvejs-frakørsel nr. 13 (Avnbøl) og ca. 5 minutters kørsel fra motorvejs-frakørsel nr. 12 (Vester Sottrup / Nybøl), så det er nemt at smutte ind forbi min pasningsordning på vej til og fra arbejde.
 
Mit hjem er 100% røgfrit.
 
Pasningsordningen rummer 2 dejlige legeværelser (20 m2), et køkken (30m2) og et stort bryggers (30 m2). Bryggerset anvendes ofte til motorik-sjov og tumlen.
Jeg har pusleplads i det store bryggers, som ligger lige ud til gårdhaven.
 
Det udendørs legeområde består af en dejlig tildels overdækket gårdhave og et skønt legeområde i haven med rig mulighed for udfoldelser i sandkassen, legehuset, gynge-rutsje-stativet, diverse køretøjer, vippedyr og motorik-legetøj. Derudover har jeg en stor indendørs sandkasse.
 
Middagsluren i barnevogn foregår i den overdækkede del af gårdhaven eller under den store rød-bøg i haven på en varm sommerdag.
Børn, der sover inde, sover i det ene legeværelse eller i den hyggelige hule under trappen, som er en integreret del af legeområdet.
 
Jeg har en el-lad-cykel med plads til 6 børn, som vi bruger rigtig meget. Vi cykler ofte en tur i skoven, til stranden, på biblioteket, til tumlen i gymnastiksalen på skolen, til musikalsk legestue i Ullerup kirke og til sjov leg og samvær med de øvrige private børnepasserer i området.
 
 
 
 
  
 
 
 
   
 
Nette Kristensen | Avnbøløstenvej 67, 6400 Sønderborg  | Tlf.: 42 68 07 47 | nettekr@gmail.com